Skip to content

ELKAAR LEREN BEGRIJPEN

Logopedisch Centrum Nouwels

Voor Nouwels Logopedie ontwikkelde ik samen met praktijkhouder Caroline Nouwels een nieuwe, uniforme merkidentiteit voor de logopediepraktijk, waar meerdere logopedisten werken. Hun specialisaties waren versplinterd en ondergebracht op 5 verschillende websites. 

We hebben consistentie aangebracht door er één nieuw merk van te maken, met de nieuwe naam Logopedisch Centrum Nouwels. We communiceren met een helder thema, meteen de belofte aan cliënten: elkaar leren begrijpen.

Lichtblauw is de hoofdkleur van het merk, ondersteund met middernachtblauw. De 4 felle extra kleuren geven de vrijheid om toch subtiel onderscheid aan te brengen in specialisaties, zoals linguïstiek, preverbale logopedie en trainingen.

Met frisse fotografie en glasheldere teksten op de website laten we zien hoe een logopediesessie eruit ziet, zodat het al vertrouwen geeft in de oriëntatiefase.

"Martijn is een deskundig, gedreven ontwerper en marketing man die werkt met liefde voor zijn vak. Hij neemt uitgebreid de tijd om met zijn bedrijf, vandepolder, bekend te raken met jouw merk, wat jij wilt communiceren naar anderen en wilt bereiken.

Hij is bovenal een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Doet wat hij belooft en nog een schep daarbovenop!

Bijzonder hoe wij onze talenten mochten delen."