Skip to content

QUALITY ASSURANCE ENGINEER

nienQ

Van freelance software tester naar Quality Assurance Engineer voor niche webapplicaties

Software is nooit af. Voor een freelancer in software development is er dan ook altijd werk. Maar ben je zo’n freelancer, dan wil je niet gewoon werk, je wilt gevraagd worden om je uitzonderlijke expertise.

Ik hielp Nienke Zwaan merkmaken van nienQ: een merkidentiteit dat haar persoonlijk past als een jas. En dat laat zien waar ze voor staat in haar rol van Quality Assurance Engineer voor niche webapplicaties.

In merkstrategiesessies ontdekten we de kern van de zaak, bepaalden we de visie, missie, de look en de feel. Daaruit volgde een beknopt merkverhaal en een complete huisstijl. En om nienQ ook online te laten shinen, is er een tweetalige website met heldere uitleg, prachtige foto’s en alles tot in detail helemaal nienQ.

"Martijn heeft mij fantastisch geholpen met het vormen van een merkidentiteit, bijbehorend logo en website. Hij luisterde goed naar mijn wensen en heeft daar heel goed zijn creatieve ideeën in verwerkt. Het heeft mij veel inzicht gegeven in waar ik voor sta als ondernemer en ben blij met het eindresultaat! Dank je wel voor de fijne samenwerking Martijn!"