Skip to content
Home » Hulp bij merkimago zorg

Hulp nodig bij jouw merkimago in de zorg?

Heb je hulp nodig bij het creëren van merkimago voor jouw onderneming in de zorg? Dan ben jij niet de enige. Het is daarom ook zeer belangrijk om jezelf te onderscheiden van de rest. Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw merkimago in de zorg. Waar staat jouw zorgmerk bijvoorbeeld voor? Wat is jullie expertise? Wat is het karakter jouw zorgmerk? Herkent je doelgroep zich in jullie kernwaarden? Wist je dat klantgerichtheid en een onderscheidende positionering voor iedere zorgorganisatie van belang is om nieuwe klanten aan te spreken en aan te trekken? Ik wil jou daar graag bij helpen.

Ik ben Martijn van de Polder, merkmaker in Zwolle. Bij mij staat merkontwerp vanuit het hart van je praktijk centraal.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Ik bied hulp bij het ontwikkelen van jouw merkimago in de zorg

Over het algemeen werken merken met een sterk imago jaren aan het opbouwen, het behouden en het verbeteren van hun bedrijfsimago. Vaak gaat dit gepaard met langdurige, kostbare campagnes. Maar gelukkig kun je jouw merkimago in de zorg ook verbeteren met minder budget. Hoe? Door je product of dienst tot in de kleinste details te verzorgen, door voor een geweldige klantbeleving te zorgen, door eerlijk en persoonlijk te communiceren en door consistent te zijn en te blijven in zowel je visuele identiteit als je taalgebruik.

Ontvang uitstekende hulp bij het creëren van jouw merkimago in de zorg

Om een goed merkimago in de zorg te creëren, is eenheid in de look en feel van je merk erg belangrijk. Overal waar jouw publiek komt, zorgt deze eenheid voor herkenning en voor vertrouwen. Wanneer je met mij in zee gaat voor hulp bij je merkimago in de zorg, ontwerp ik je merk vanuit het hart van je zorgpraktijk. Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Waarin onderscheid je jezelf van andere zorgaanbieders?

Vraag om hulp bij merkimago in de zorg

In een vrijblijvend gesprek laat ik je graag kennismaken met de mogelijkheden wat betreft het ontwikkelen van je huisstijl en logo in regio Zwolle. Neem contact met mij op door te bellen naar 06-42407799, door te mailen naar martijn@vandepolder.nl of boek een gratis online kennismakingsgesprek bij vandepolder van 30 minuten. Ik help je graag met het ontwikkelen van je merkimago in de zorg.

Het boeken van een kennismakingsgesprek kan via het boekingsformulier. In een vrijblijvend gesprek laat ik je graag kennismaken met de mogelijkheden wat betreft het ontwikkelen van je huisstijl en logo in regio Zwolle.