Skip to content
Home » Merkimago praktijk

Het merkimago van jouw praktijk opzetten

Wanneer we het hebben over het merkimago van jouw praktijk, dan hebben we het over de beeldvorming. Waar staat jouw bedrijf voor? En wat wil je dat jouw bedrijf uitstraalt? Hoe breng jij je praktijk onder de aandacht? Dit zijn allemaal vragen om bij stil te staan als je het merkimago van jouw praktijk wilt opzetten. De hamvraag hierbij is: hoe wil je jouw praktijk positioneren? Als je geen idee hebt waar je moet beginnen, schakel dan zeker de hulp in van vandepolder.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Ik help je bij het opzetten van het merkimago voor jouw praktijk

Als je weet hoe bestaande en potentiële klanten over jouw praktijk denken, dan heb je alvast de basis voor je merkimago. Van hieruit heb je de handsvaten om te bedenken hoe je jouw praktijk wilt positioneren en hoe je je bedrijf onder de aandacht gaat brengen. Uiteraard kun je hier wat hulp bij gebruiken van een specialist. Daarom help ik, Martijn van de Polder, je graag verder met het opzetten van jouw branding. Ik zorg voor een onderscheidend ontwerp met oog voor eenheid. Mijn ontwerpen creëer ik vanuit de kern van jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat het merkimago alles omvat waar jouw praktijk voor staat en hoe je jouw bedrijf onder de aandacht wilt brengen.

Breng jouw praktijk onder de aandacht met het juiste merkimago

En huisstijl en logo ontwikkelen voor de zorg: daar heb ik de afgelopen jaren enorm veel ervaring in opgedaan. Wanneer je mijn kennis gebruikt, zorgen we ervoor dat je voor je klanten de enige bent, in plaats van een van de velen. Het positioneren van jouw praktijk doe ik onder meer met mijn merkstrategieprogramma Hartslag in de Praktijk™. Schakel daarom mijn hulp in om jouw praktijk onder de aandacht te brengen.

Boek een vrijblijvende kennismaking en ontdek de mogelijkheden voor merkpositionering

Wil je weten hoe je je praktijk het beste kunt positioneren? En wil je graag hulp om je praktijk onder de aandacht te brengen? Laat mij je dan helpen met het opzetten van het merkimago voor jouw praktijk. Boek een kennismakingsgesprek! Neem contact met mij op door te bellen naar 0642407799, door een e-mail te sturen naar martijn@vandepolder.nl of door het contactformulier in te vullen.