Skip to content
Home » Branding opzetten Zwolle

Jouw branding opzetten in regio Zwolle?

Wil je jouw branding opzetten in regio Zwolle of ben je op zoek naar advies voor de branding van je zorgpraktijk? Als specialist in de branding van bedrijven in regio Zwolle sta ik, Martijn van de Polder, graag voor je klaar. Het is belangrijk om jezelf bewust te zijn van het feit dat alle communicatie en alle content bijdraagt aan de branding van je bedrijf. Dus ja, ook datgene dat je op social media post, wat je op een feestje aan de gasten vertelt en wat je uitstraalt tijdens een behandeling of een bezoek. Het is belangrijk om een merk te worden, want ook jij bent toch liever een merk dan een van de zoveelste bedrijven met hetzelfde dienstenpakket?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Wat is branding en hoe kan ik jou helpen het opzetten van jouw merk in regio Zwolle?

Branding is hét middel om producten, diensten of organisaties van elkaar te onderscheiden. Bij branding worden merken gecreëerd die meer zijn dan alleen het product, dienst of organisatie. Als je ervoor kiest om het opzetten van de branding voor jouw zorgpraktijk of ander bedrijf in regio Zwolle aan mij uit te besteden, gaan we als volgt te werk. In een of meerdere creatieve sessies met jou en je team gaan we op zoek naar de kern van je zaak, de essentie van het merk. Het resultaat? Een kort en bondig merkverhaal dat de basis vormt voor jouw branding en je visuele merkidentiteit.

Branding opzetten: van zorgpraktijk tot gidsen in bedrijfsontwikkeling

Op het gebied van branding heb ik al voor veel bedrijven iets kunnen betekenen: van de branding voor een zorgpraktijk tot de branding van bedrijfsadviseurs en de branding van coaches en trainers. Wil jij ook graag jouw branding opzetten met behulp van een specialist? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

Ontdek de mogelijkheden van branding voor jouw zorgpraktijk

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat ik voor het opzetten van de branding van jouw zorgpraktijk of ander bedrijf kan betekenen? Of wens je gedegen advies over jouw merkpositionering? Boek een gratis online kennismaking van 30 minuten bij vandepolder. In dit gesprek adviseer ik je over het opzetten van de branding voor jouw zorgpraktijk, bijvoorbeeld de marketing voor fysiotherapie. Neem gerust eens contact met me op via 0642407799, per e-mail via martijn@vandepolder.nl of door een bericht te sturen via mijn contactpagina.