Skip to content
Home » Merkpositionering advies

Op zoek naar merkpositionering advies?

Een goede merkpositionering zorgt dat deze positionering past bij je organisatie, geeft richting aan de stappen die je in de toekomst zet, vervult de behoeftes van je klanten en is uniek en onderscheidend – daarom voorzie ik je graag van passend advies. Een goede merkpositionering is namelijk zeer belangrijk voor elk bedrijf, elk merk. Vind je het lastig om de juiste merkpositionering te bepalen? Ik, Martijn van de Polder, help je graag met een goed advies en consultancy op het gebied van merkpositionering, voor jouw bedrijf in Zwolle.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Merkpositionering: van advies tot uitvoering

Bij vandepolder ben je niet alleen aan het juiste adres voor merkpositionering advies of merkpositionering consultancy, maar ook voor de totstandkoming ervan. Wanneer we aan de slag gaan met het bepalen van de merkpositionering van jouw bedrijf, starten we met meerdere creatieve sessies. In een dagdeel ga ik met jou en je team op zoek naar de kern van de zaak, de essentie van jullie merk. Hierbij staat ook de merkpositionering centraal, dus vraag om advies en consultancy van mij als specialist in merkidentiteit en huisstijlen. Welke plek neemt jouw merk in, in het hoofd en het hart van de mensen die in aanraking komen met je merk? Met behulp van een goede positionering claim je een unieke reden om met jouw bedrijf, jouw merk in zee te gaan.

Dé specialist in merkpositionering in Zwolle

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van merkpositionering? Schakel mij in. Al sinds 2011 ontwerp ik visuele merkidentiteiten voor de meest uiteenlopende klanten. Van een zorgpraktijk in de buitenlucht tot een trainer van zorgprofessionals en van een life coach tot een logopedist. Dus, ben je op zoek naar een goed advies op het gebied van merkpositionering? Laat het me weten.

Plan vandaag nog jouw merkpositionering consultancy afspraak

Ben je benieuwd wat ik als designer on demand in Zwolle kan betekenen op het gebied van merkpositionering consultancy en advies? Neem dan contact met me op voor het maken van een consultancy-afspraak op het gebied van merkpositionering. Ik ben bereikbaar via 06-42407799 en via martijn@vandepolder.nl. Boek gerust een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek laat ik je graag ervaren wat een goede merkpositionering voor jouw merk kan betekenen.