Skip to content
Home » Branding logopedist

De juiste branding voor een logopedist

De branding van jou als logopedist helpt om potentiële klanten in te laten zien dat jij de enige keuze bent. Ik, Martijn van de Polder, help je graag verder bij het opzetten van jouw merkidentiteit! Met mijn onderneming, vandepolder, heb ik al vele bedrijven geholpen met het opbouwen van hun merkidentiteit. Daarom schakel jij als logopedist mijn hulp in voor de branding van jouw bedrijf.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Schakel mijn hulp in voor de branding voor jou als logopedist

Wat houdt de branding van een logopedist eigenlijk in? Dit omvat onder meer je huisstijl en logo, maar ook de merkpositionering van jouw onderneming is heel belangrijk. Hoe wil je dat bestaande en potentiële klanten jouw bedrijf zien? Hoe zorg je dat je op het juiste moment het brein van mensen binnenschiet als hun enige keuze? Welk gevoel moeten ze krijgen? Daar help ik je graag bij. Samen laten we jouw cliënten zien dat jij de enige keuze bent, in plaats van een van de velen.

Neem contact met mij op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Maak werk van je zorgmerk, vanuit het hart van de zaak. Dat doe je aan de hand van mijn programma Rust & Richting in de Praktijk. Samen zorgen we ervoor dat de branding voor jou als logopedist uitstekend geregeld is. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact met mij op door te bellen naar 0642407799, door een e-mail te sturen naar martijn@vandepolder.nl of door het contactformulier in te vullen. Ik help je graag verder.