Skip to content
Home » Huisstijl en logo ontwikkelen zorg

Huisstijl en logo ontwikkelen voor de zorg

Je huisstijl en logo zijn een paar van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien én wat ze onthouden, dus laat deze ontwikkelen met zorg. Daarom is het zo belangrijk om met een goed, professioneel en herkenbaar logo voor de dag te komen. Maar hoe moet je zo een huisstijl en logo ontwikkelen? Mijn advies: de merkontwikkeling uitbesteden aan een professional. Ik, Martijn van de Polder, merkmaker in Zwolle, wil jou graag helpen met jouw merkstrategie en merkontwerp. Hierdoor je zeker weet dat het ontwikkelen van jouw huisstijl en logo met zorg gebeurt.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Waarom door mij je huisstijl en logo laten ontwikkelen in Zwolle?

Wanneer je besluit om door mij je huisstijl en logo te laten ontwikkelen voor je bedrijf in de zorg in regio Zwolle, kies je voor de volgende voordelen:

  • Logo en huisstijl worden ontworpen vanuit de kern van je zaak. Merkontwikkeling zorgt voor eenheid in de look en feel van je merk.
  • Eenvoudig, onderscheidend en betekenisvol design.
  • Niet alleen van nul af aan ontwikkelen, maar ook herontwerpen en verfijnen.

Sinds 2011 ben ik ontwerper van visuele merkidentiteiten. Daar voeg ik jouw merkidentiteit en huisstijl graag aan toe.

Neem contact op met dé merkmaker uit de regio Zwolle

Wens je hulp bij het ontwikkelen van je merkimago in de zorg? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werken met mij als merkmaker in regio Zwolle? Wil je graag weten wat ik kan betekenen qua huisstijl en bij het ontwikkelen van een logo in bijvoorbeeld de zorg of een andere branche?

Neem contact met mij op door te bellen naar 06-42407799, door te mailen naar martijn@vandepolder.nl of boek een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek laat ik je graag kennismaken met de mogelijkheden voor het ontwikkelen van je huisstijl, logo en andere aspecten voor merkontwikkeling in regio Zwolle.

Het boeken van een kennismakingsgesprek bij vandepolder kan via het boekingsformulier. In een vrijblijvend gesprek laat ik je graag kennismaken met mijn mogelijkheden wat betreft het ontwikkelen van je huisstijl en logo in regio Zwolle. Ik voorzie je daarbij graag van advies over het opzetten van je merkidentiteit.