Skip to content
Home » Merkidentiteit huisstijl

Merkidentiteit en huisstijl in Zwolle

Wanneer we het hebben over de merkidentiteit en huisstijl, dan hebben we het over de kern van je merk. Met een sterke merkidentiteit kunnen mensen zich identificeren, zich herkennen. Je merkidentiteit is wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen. De ontwikkeling van een goede merkidentiteit geeft de juiste energie én is voor jouw doelgroep direct te begrijpen. Dat bereik je met eenvoud en eenheid in alles wat je doet. Ben je benieuwd wat ik, Martijn van de Polder, voor de ontwikkeling van jouw merkidentiteit in Zwolle of omgeving kan betekenen? Neem dan contact met me op voor merk en huisstijl consultancy.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Van merkidentiteit naar een passende huisstijl met een merk consultancy

Voor jouw onderneming in regio Zwolle is het doel om vanuit de kern van je zaak tot een kort en bondig merkverhaal te komen en een verrassende en prikkelende visuele merkidentiteit – van een merkidentiteit naar de ontwikkeling van een passende huisstijl. In workshops, sessies en gesprekken met jou en je team gaan we op zoek naar de kern van de zaak, de essentie van jullie bedrijf en jullie merk. Zo gaan we samen aan de slag met ontwikkelen van je huisstijl en logo. De uitkomst hiervan vormt de basis voor de ontwikkeling van jouw visuele merkidentiteit. Alle ontwerpelementen in een samenhangend geheel leiden uiteindelijk tot een passende huisstijl. Kun je op het gebied van merkidentiteit regio Zwolle wel wat hulp gebruiken? Als designer on demand sta ik graag voor je klaar en voorzie je van gedegen advies tijdens een merk en huisstijl-consultancy.

Heb je interesse? Maak een afspraak voor merk en huisstijl consultancy

Ben je net gestart met jouw onderneming in Zwolle of omgeving en heb je moeite met de ontwikkeling van je merkidentiteit? Of kan jouw merkidentiteit of huisstijl ook wel een oppepper gebruiken en ontvang je graag hulp bij het opzetten van je branding? Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 06-42407799, door een e-mail te sturen naar martijn@vandepolder.nl of boek een merk en huisstijl consultancy-afspraak bij vandepolder. Tijdens een merk en huisstijl consultancy-afspraak in Zwolle laat ik je graag zien en beleven wat mijn onderneming voor de ontwikkeling van jouw merkidentiteit en huisstijl voor jouw bedrijf in Zwolle kan betekenen.