Skip to content
Home » Advies merkidentiteit opzetten

Advies bij merkidentiteit opzetten

Ik, Martijn van de Polder, voorzie je graag van advies voor het opzetten of versterken van je merkidentiteit. Heb je moeite met het behalen van je doelen, zoals meer klanten, een hogere omzet of meer winst? Dan wordt het de hoogste tijd om werk te maken van je merkidentiteit. Dit is dé manier om je merk te versterken en om je merk op de kaart te zetten. Want wanneer je vooruit wilt met je merk, moet je eerst stilstaan. Stilstaan om te bepalen waar je naartoe wilt als mens en met je merk en onderneming. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanpakken van je merkidentiteit? Ik help je graag in de juiste richting aan de hand van een passend, persoonlijk advies voor het opzetten van je merkidentiteit.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Behoefte aan advies voor opzetten merkidentiteit?

Als ondernemer ben jij sterk in datgene wat je doet, in datgene wat jou drijft. Je kunt en hoeft echt niet alles zelf te doen. Het opzetten van een merkidentiteit is ook weer een vak apart. Een vak dat ik al ruim 10 jaar beheers. Ik creëer en adviseer ondernemers al sinds 2011 over hun merkidentiteit en huisstijl. Heb jij ook behoefte aan advies voor het opzetten van jouw merkidentiteit? Dan sta ik te springen om jou te voorzien van advies voor jouw merkpositionering. Ik ga graag met je in gesprek en voorzie je van een goed advies voor het opzetten van je merkidentiteit.

Laat mij je verder helpen met jouw merkidentitiet: van advies tot uitvoering

Heb je niet alleen behoefte aan advies voor het opzetten van jouw merkidentiteit, maar kun je ook hulp gebruiken bij de uitvoering? Neem dan contact met me op. Dit kan per e-mail via martijn@vandepolder.nl of door een bericht te sturen via mijn contactpagina of door te bellen naar 0642407799. Boek een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dit gesprek laat ik je graag zien hoe we aan de slag kunnen met de merkontwikkeling, van merkstrategie tot merkontwerp.