Skip to content
Home » Marketing fysiotherapie

Marketing voor jouw zorgpraktijk

Laat mij jou verder helpen met de marketing voor jouw zorgpraktijk, bijvoorbeeld in fysiotherapie! Merk je dat je meer tijd als gewenst kwijt bent aan administratieve taken, het werven van personeel en contractafspraken met zorgdverzekeraars? Dan is Rust & Richting in de Praktijk van vandepolder écht iets voor jou. Hiermee gaan we namelijk tijdens meerdere workshops aan de slag om erachter te komen waar het hart van jou en je medewerkers sneller van gaat kloppen.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Oog voor eenheid

Onderscheidend ontwerp

Ontwerpen vanuit de kern

Laat mij helpen bij de marketing van jouw zorgpraktijk, bijvoorbeeld voor fysiotherapie

Niet iedereen heeft op hetzelfde moment jouw zorg nodig. Hoe zorg je er dan wel voor dat je op het juiste moment bereikbaar bent voor jouw potentiële cliënten? Hoe onderscheid je je van de rest en zorg je ervoor dat je de enige keuze bent, in plaats van een van de velen? Daar help ik je graag mee. Schakel daarom mijn hulp in voor de marketing van jouw zorgpraktijk, bijvoorbeeld voor jouw praktijk voor fysiotherapie. Ik help je bij het opstellen van het juiste merkimago voor jouw praktijk, zodat jij jezelf op de juiste manier zal onderscheiden van de rest.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Weet je totaal niet wat je met de marketing van jouw zorgpraktijk, bijvoorbeeld voor fysiotherapie, aan moet? Dan voorzie ik, Martijn van de Polder, je graag van hulp bij het merkimago voor de zorg. Heb je vragen over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over contractvrij werken? Wens je advies over jouw merkpositionering? Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 0642407799, door een e-mail te sturen naar martijn@vandepolder.nl, of vul het contactformulier in.